Ohjelmistokehittäjä, Tampere

Wavemark on äänialan ja musiikin ammattilaisten perustama kasvava ohjelmistoyritys, joka tuottaa audiosovelluksia mm. teattereihin, äänitysstudioihin ja suuriin live-tapahtumiiin. Vuonna 2020 Shure Inc. teki strategisen investoinnin yritykseemme ja toimimmekin tiiviissä yhteistyössä Shuren kanssa.

Wavemarkin päätuote Wavetool  on langattomien mikrofonien monitorointiin käytettävä sovellus, joka on käytössä teattereissa ympäri maailman. Sen lisäksi tuotteisiimme kuuluu VST3/AAX plugin WTAutomixer. Yhtiömme tekee myös uusia sovelluksia yhdessä Shuren kanssa.

Etsimme tiimiimme rentoa ohjelmistotekniikan opiskelijaa / ammattilaista jonka opinnot ovat joko ohi tai loppumetreillä. Työtehtävät ja palkka katsotaan osaamisen ja kokemuksen mukaan joten työpaikka sopii myös useamman vuoden työelämässä olleille. Signaalinkäsittelyn opinnot ja kiinnostus digitaaliseen ääneen katsotaan eduksi kuten myös harrastuspohjaiset ohjelmointiprojektit. Työssämme käytämme pääosin C++ ja Objective-C ohjelmointikieliä macOS, iOS ja Windows-ympäristöissä. Kielen oppii kyllä mikäli oliopohjainen ohjelmointi on tuttua ja intoa riittää.

Yrityksellämme on mukavat toimitilat Tampereen keskustassa ja osittainen etätyö on mahdollista.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää.

Ali Ahmaniemi
Technical Director
ali@wavemark.fi

?
This website collects data via Google Analytics. Click here to opt out.
×